Cea Mai Importantă Abilitate În Network Marketing Astăzi

Cum ar fi dacă ai putea crea un venit rezidual chiar ÎNAINTE de a construi o organizație de network marketing?

…și cum ar fi dacă ai putea să faci asta fără să prospectezi !

Oricât ar suna de nebunește, este posibil—dacă știi care este abilitatea cea mai importantă în network marketing disponibilă în prezent.

Din păcate, upline-ul tău (probabil) nu te poate învăța această abilitate.

Dar nu îți face griji, pentru că urmează să îți dezvăluim exact cum funcționează și cum poți utiliza această tactică pentru a rezolva unica, cea mai mare problemă cu care se confruntă astăzi majoritatea distribuitorilor.

Și are totul de-a face cu automatizarea afacerii tale, pentru a crea pârghii masive, a genera prospecți în mod pasiv și a pierde în mod radical mult mai puțin timp ca să vinzi sau să recrutezi.

Sună bine?

Să începem!

Network marketing-ul evoluează în mod rapid

În mod normal, vrei să găsești oameni noi, care ar putea să îți devină clienți și care ar putea totodată, să îți devină parteneri în construirea unei echipe performante.

Și pentru a face asta, ești învățat să …

  • Faci o listă cu prietenii, familia și toți cunoscuții, încă de la grădiniță, pentru a începe să-ți contactezi piața caldă
  • Abordezi piața rece și să vorbești cu oricine are puls și încă mai respiră
  • Fii mereu conștient de ceea ce e în jurul tău, să începi conversații cu orice persoană pe care o întâlnești și să le iei datele de contact.

Îți sună cunoscut?

Acum, funcționează toate lucrurile acestea?

Absolut, însă consumă foarte mult timp.

Și în vremurile de astăzi…

De ce să nu vrei să profiți de opțiunile mai “moderne” care nu îți ocupă așa de mult timp?

(De exemplu: Facebook și Social Media ne permit să ne conectăm cu oamenii într-un mod similar … fără să fim nevoiți să părăsim confortul propriei case!)

Abilitatea cea mai importantă, pe care o poți învăța acum, ca și network marketer, pentru a-ți crea pârghii incredibile și care te poate ajuta să recrutezi tot mai mulți oameni este …

Să faci publicitate pe Facebook!

Acum, știu că asta ar putea să sperie pe câțiva dintre voi, care aud cuvântul “publicitate” și să vă ducă imediat cu gândul…

 “Stai, trebuie să cheltuiesc bani!?”

Da, trebuie să cheltuiești bani.

Dar uite cum stau lucrurile:

Bugetul tău de publicitate ar putea fi la început doar 20 de lei pe zi…

(Deci nu te duce la Starbucks și iată-ți bugetul!)

…și recompensa este masivă!

Modul în care se folosește publicitatea pe Facebook (numită și “Sponsored Posts”) este foarte simplu.

Oferim valoare postând conținut și videouri, pe care audiența noastră le apreciază (dau LIKE și SHARE).

Și îi învățăm pe membrii echipei noastre să facă același lucru.

Cum ar fi dacă ai putea crea postări pe Facebook, proiectate să atragă prospecți de foarte bună calitate?

Pentru că poți, dacă vrei, să îți arăți reclama unei audiențe de network marketeri de top sau să o arăți tuturor distribuitorilor unei anumite companii, chiar poți!

De exemplu, poți să arăți reclama unei audiențe, căreia îi plac sau îi urmăresc pe (au dat „follow”) Robert Kiyosaki, John Maxwell sau Tim Ferriss.

De asemenea, poți arăta reclama ta unor oameni care sunt interesați de anumite subiecte cum sunt: health and wellness, nutriție sau fitness.

Ia aminte că reclama ta nu ar trebui să vândă ceva!

Ar trebui să ofere valoare.

Este despre ceea ce poți tu să faci pentru oameni și cum poți să le rezolvi problemele.

Nici nu trebuie să fie complicată.

Poți să postezi conținut dintr-un blog al tău și în felul acesta, să generezi prospecți în fiecare zi.

Există două tipuri de reclame pe care le poți folosi pe Facebook

Acestea sunt utile pentru a atrage oameni către tine în fiecare zi, în așa fel încât să nu trebuiască să mai prospectezi vreodată (dacă nu vrei).

Primul tip de reclamă se numește:

Algoritmul lui Facebook știe cine este cel mai probabil să interacționeze (engage) cu postarea ta – să dea like, să comenteze și să dea share mai departe.

Deci când dai “boost” la un conținut valoros, Facebook va optimiza audiența sa către acei oameni care sunt cel mai probabil să răspundă.

Acest tip de reclamă funcționează foarte bine când trezești interesul (dar nu divulgi nimic) despre produsul sau oportunitatea de afacere pe care o oferi.

Oamenii vor comenta des și vor spune:

“Sună interesant. Aș vrea mai multe informații.”

Sau chiar îți vor trimite un mesaj privat și vor începe o conversație.

Asta funcționeaza, pentru că nu este despre tine sau compania cu care lucrezi sau produsele pe care le promovezi, ci despre ceea ce poți tu să faci pentru ei.

Motivul pentru care oamenii cer „mai multe informații” este pentru că ei cred că tu poți să îi ajuți să își rezolve problema.

Avem membrii în echipă, care vorbesc zilnic cu zeci de astfel de prospecți!

Singura “șmecherie” este că trebuie să execuți această tactică în mod corect (altfel riști să îi respingi pe toți acești prospecți, pe care vrei să îi atragi). Dacă vrei mai multe informații despre cum să îți automatizezi procesul de prospectare și recrutare în afacerea ta , atunci îți recomandăm să te înregistrezi la trainingul nostru gratuit, Formula Eficientă De Recrutare Prin Messenger.

Cea mai bună parte este că, aplicată corect, oamenii nici măcar nu mai dau click să citească articolul din blog, doar pun un comentariu și spun:

“Hei, aș vrea să vorbesc cu tine despre asta și să văd dacă se potrivește pentru mine.”

Ce abilitate mai valoroasă poți să înveți în network marketing și în vânzări directe, decât abilitatea de a atrage pasiv oamenii către tine și oportunitatea ta?

Mergând mai departe, al doilea tip de reclamă, pe care o poți rula pe Facebook este:

Reclama de tip Mesagerie (Messaging ads) – include o funcție specială care trimite oamenii direct la un mesaj privat cu tine.

Este similară cu engagement ad, descrisă mai sus, doar că taie „intermediarul”, care este articolul de blog – în consecință nu ai nevoie de conținut și nici de un website.

Și când prospecții dau click pe reclama ta folosind telefonul, se deschide direct o fereastră de Messenger și vor începe o conversație cu tine.

Tare, nu?

Ține minte:

Tu poți să atragi orice audiență dorești!

Depinde de ceea ce promovezi…

Practic, dacă cineva are o Pagină de Facebook tu poți să țintești exact audiența lor (de exemplu audiența lui Robert Kiyosaki).

Poți să te duci și după audiența unei companii, ca să vezi dacă vreunul dintre distribuitorii de acolo dorește să se alăture echipei tale.

Poți, de asemenea, să segmentezi după informații demografice: vârstă, sex, starea civilă, statut de angajare/ business, angajator și multe altele.

Posibilitățile sunt infinite!

Ce se întâmplă mai departe?

Acum, că ai învățat cum poți să îți creezi un avantaj enorm prin atragerea de prospecți cu ajutorul reclamelor pe Facebook (Facebook ads), știi efectiv cum să recrutezi un prospect care te caută?

Știi ce să le spui ca să îi faci să se alăture afacerii tale?

Contrar a ceea ce probabil ai fost învățat/ă, procesul de sponsorizare poate fi în mare parte optimizat și automatizat, astfel încât să nu fie obligatoriu să vorbești cu fiecare persoană, față în față – dacă nu îți dorești.

Vrei să înveți mai multe?

Atunci îți recomand să te înscrii la trainingul nostru Gratuit Formula Eficientă De Recrutare Prin Messenger

Vei vedea exact strategiile de construire online a businessului, pe care le folosim și care ne aduc în mod pasiv 20-40 de prospecți de calitate pe zi, 2-5 clienți pe zi și 5-8 dezvoltatori serioși de afacere în fiecare lună.

Totul cu absolut niciun telefon dat, nicio prezentare de produse și nicio întâlnire/conferință în vreun hotel, cafenea, etc.

Dacă ești gata să începi…

Pur și simplu dă click aici și înrergistrează-te la trainingul nostru Formula Eficientă De Recrutare Prin Messenger.

Și dacă ți se pare util acest articol, ne-ar plăcea să citim comentariile tale mai jos.

Cu sinceritate,

Ioana Bălănescu @ Traieste Fara Limite

Apreciem feedback-ul tău