Cum Să Construiești O Echipă Masivă Online Fără Să Prospectezi, Să Suni În Piața Rece Sau Să Te Confrunți Cu Refuzuri

Toată lumea vrea să știe care este „cea mai bună” cale de a-și construi afacerea.

Stă în natura noastră să căutăm mereu metodele cele mai eficiente, care aduc cele mai rapide și mai bune rezultate cu cele mai mici eforturi, iar majoritatea distribuitorilor sunt într-o continuă căutare a „sistemului magic”.

O întrebare frecventă, pe care o primim de la oamenii care caută să învețe metode de recrutare de ultimă generație în cadrul training-ului nostru gratuit de 7 zile Recrutează ca un NINJA cu ajutorul internetului”, are legătură cu îngrijorarea că nu vor putea construi o echipă online, așa cum s-a întâmplat offline, și cu faptul că vor fi puși la zid de sponsorii lor pentru că „au ales o altă cale”.

Noi știm cum funcționează „această strategie de marketing online” și odată ce începi să o aplici, îți va aduce noi reprezentanți și noi clienți.

Iar sponsorii tăi vor avea întrebări și, cel mai probabil, nu vor fi încântați de construirea afacerii altfel decât o făceau ei prin anii 80, 90 sau chiar începutul anilor 2.000.

Aceasta este o reacție pe care noi o înțelegem, pentru că acum ceva timp, și sponsorii noștri ne-au spus că riscăm să ne pierdem afacerea folosind metode online care nu erau „dovedite”.

Acum … oricât de mult ne-ar plăcea să spunem cu certitudine că „marketingul prin atracție este cea mai bună metodă din lume de a construi o afacere de network marketing”, nu putem. (Vorbesc foarte serios!). Nu putem!

Pentru că asta ar însemna că nu am lua în calcul cea mai importantă componentă a succesului tău – TU!

Cu toții avem puncte forte, puncte slabe și abilități diferite. Și toți acești factori determină ce va funcționa cel mai bine pentru noi ca indivizi.

Suntem în această industrie de mai bine de 7 ani și am încercat să construim această afacere în foarte multe feluri… întâlniri la hotel sau acasă, prospectare în piața rece, telefoane la prieteni si familie, prospectarea chelnerilor, condus câte 3 ore pe zi ca să obținem 20 de nume pândind chelnerițe si alti oameni prin mall-uri, etc.

Noi suntem oameni foarte logici, ceea ce înseamnă că analizăm constant ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Întrucât am încercat diferite metode, considerăm că am învățat enorm din tot ce am testat, chiar și atunci când lucrurile nu au funcționat.

După 5 ani în această industrie, ne-am cam decis că vrem să construim o afacere într-un mod care să reflecte vremurile în care trăim.

Între timp am devenit mamă, iar soțul meu Gabi a avansat la locul de muncă de la corporație.

Nu mai avea nici un sens pentru noi să procedăm ca în trecut, prospectând și sunând în piața rece toată ziua.

Aveam nevoie să ne folosim punctele forte și să utilizăm tehnologia ca și pârghie importantă în afacerea noastră.

Această problemă se rezumă la asta …

Dacă abia ai început în network marketing sau nu ești mulțumit/ă de rezultatele tale, va trebui să vezi care metodă funcționează cel mai bine pentru TINE.

Dacă nu vrei să îți abordezi familia și prietenii, să ții întâlniri acasă, să mergi la întâlniri prin hoteluri sau să prospectezi străini, atunci foarte bine!

Nici nouă nu ne place, dar asta nu înseamnă că metoda noastră funcționează mai bine decât a altora.

Când vine vorba, de faptul că vei fi confruntat de sponsorul tău sau că vei supăra câțiva oameni în compania cu care lucrezi, eu nu mi-aș face griji pentru asta în locul tău.

Spune-le că preferi să abordezi afacerea folosind strategii în concordanță cu preocupările tale și punctele tale forte.

Dacă au o problemă cu asta, este problema LOR …

La urma urmei, asta este o afacere!

Așa că ia „decizii de afaceri” și nu rămâne alături de un sponsor care nu te susține, doar pentru că ai o problemă de anxietate … dar în fine, ăsta este subiectul unui alt articol 🙂

Unii lideri din industria noastră ne-au atacat pentru că noi construim diferit …

Nu a contat pentru noi. Tot ce a contat a fost că…

a) am făcut bani,
b) chiar am petrecut timp cu copiii noștri și cu familia,
c) i-am ajutat și pe alții să facă la fel (duplicare).

Partea care ne place cel mai mult, este că nici măcar nu am inventat noi „marketingul prin atracție”.

Am învățat toate aceste lucruri de la un absolvent MIT (Ferny Ceballos), care și-a construit un venit de 6 cifre în network marketing folosind această strategie.

Și ne-am spus: „Dacă ei au putut, atunci putem și noi!”

Ceea ce am învățat de la mentorii noștri online, a fost o cale de a construi, care chiar ne-a transformat afacerea de network marketing în afacerea de ACASĂ (construind de acasă) folosind puterea internetului.

Iată de ce este nevoie, în esență, pentru a face marketingul prin atracție să funcționeze și pentru tine, așa cum funcționează pentru mulți top lideri din industria noastră (dar care nu împărtășesc cu alții aceste lucruri):

Pasul 1: Identifică-ți piața țintă

Din păcate, am fost învățați că toată lumea este prospectul nostru. Și oricine, care se apropie la mai puțin de 3 metri de noi, trebuie abordat.

Ceea ce este TOTAL GREȘIT!!! … iar acest MIT a făcut foarte mulți oameni, să părăsească această industrie.

Cea mai bună piață țintă pentru tine, este aceea formată din oameni care deja au spus DA construirii unei afaceri de acasă.

De fapt, zilnic, foarte mulți networkeri din toată lumea ne trimit datele lor de contact, arătând interes fie pentru afacerea noastră, fie pentru programul nostru de mentorat, fie pentru ambele.

Acest lucru este posibil, pentru că în loc să îi agasăm cu prezentarea oportunității noastre, noi ne concentrăm pe rezolvarea problemelor LOR și pe nevoile lor.

Pasul 2: Demonstrează valoare

Niciodată nu alergăm după oameni încercând să îi convingem să se alăture afacerii noastre.

În schimb, îi atragem demonstrând valoare și leadership prin marketing eficient …

De fapt, numai în ultimele 2 luni, ne-au căutat peste 100 de oameni, care voiau să știe cu ce companie lucrăm și cum pot lucra și ei cu noi.

E o nebunie, așa-i?

Spre surprinderea noastră, mulți dintre cei cu care am vorbit, nu ne cunoșteau prea bine. Ei doar știau că ei vor ceea ce noi avem de oferit și sperau că îi vom ajuta și pe ei să își construiască afacerea.

Trucul este să poziționezi ceea ce ai de oferit ca fiind foarte valoros și într-un mod, în care nimeni altcineva nu o face.

Și pot să îți spun cu siguranță, că îți este mult mai ușor să le vorbești despre taxa de înscriere, atunci când ei te întreabă dacă pot lucra cu tine.

Pasul 3: Creează unelte automatizate care să vândă pentru tine

Sub nici o formă, nu vom mai sta la telefon toată ziua, sunând oameni în piața rece și încercând să le prezentăm oportunitatea noastră.

De fapt, avem setate site-uri web simple și un sistem automatizat de e-mailuri, care fac vânzarea pentru noi.

La telefon discutăm doar cu oamenii, care vor să cumpere ceva de la noi, sau vor să se alăture afacerii noastre, și mai au doar câteva lucruri de clarificat.

Chiar și atunci, insistăm să intervievăm pe CINEVA, cu care am lucra personal.

Crezi sau nu, sunt și mulți oameni ciudați, în lumea aceasta online 🙂

Pasul 4: Promovează-te pe tine

Nu ne concentrăm doar pe construirea unei afaceri de network marketing sau a unei oportunități de vânzări directe, care va mai fi sau nu peste 5 ani.

Focusul nostru în ultimii 2 ani a fost construirea BRAND-ului nostru, care constă în următoarele: o comunitate, o listă de adrese de emailuri și reputația noastră, pe care le putem lua cu noi, oriunde am merge.

În realitate, venitul afacerii noastre continuă să crească cu o medie de 30% în fiecare an, și va continua să crească indiferent de compania cu care vom lucra.

Iar acest lucru este posibil datorită brandului si reputației, la care am lucrat în ultimii 2 ani.

Afacerea ta de network marketing este doar un vehicul, nu este ADEVĂRATA ta afacere.

Lista noastră de adrese de emailuri a devenit canalul nostru de distribuție online, care ne-a adus stabilitate și creștere.

Mai mult, ne dă posibilitatea să construim o altă afacere sau oportunitate doar cu un click, în cazul în care s-ar întâmpla ceva cu oportunitatea actuală.

Pasul 5: Oamenii care spun NU sunt minunați!

Una dintre cheile stabilității venitului nostru a fost faptul că am acceptat că 90% din oameni vor spune „NU” produselor sau oportunității noastre.

Am găsit o cale de a-i transforma pe aceștia în altfel de clienți, oferindu-le soluții la cele mai mari probleme sau nevoi ale lor, ceea ce înseamnă că facem bani oricum, chiar și atunci când ei spun „NU” oportunității noastre.

Ceea ce sincer… e cu adevărat extradordinar!

Cea mai bună parte în a învăța cum să îți construiești afacerea astfel, este că în loc să ai sentimentul acela oribil…„of, trebuie să prospectez …să sun în piața rece…”, afacerea chiar devine distractivă din nou.

Vei avea o grămadă de oameni cu care să vorbești zilnic, iar sentimentul acela că ai nevoie de ei ca să faci bani va dispărea.

Postura ta crește și afacerea ta crește și mai repede, pentru că oamenii îi vor urma pe cei care știu încotro se îndreaptă.

Oamenii aceștia te caută ei pe tine și este un sentiment atât de revigorant!

Pasul 6: Construiește-ți un imperiu

Networkerii de top știu că scopul lor nu este doar să construiască o rețea sau o afacere de acasă.

Scopul lor este să construiască o afacere care să satisfacă nevoile unei întregi industrii.

Când ceea ce ai creat tu poate influența direcția unei industrii, nu numai că vei construi o rețea, nu numai că vei construi o moștenire financiară… poți fi o adevărată FORȚĂ la care și alți lideri vor vrea să adere.

Acum, nu spun că ceea ce tocmai am subliniat este „CEA MAI BUNĂ” cale de ați construi afacerea.

Tot ce putem face este să împărtășim cu tine, cum ne-a ajutat pe noi și ce rezultate avem…

    • Nu doar că ne-am permis din toate punctele de vedere să avem al doilea copil… 
    • Nu doar că ne trezim în fiecare dimineață și vedem că avem notificări că am primit comisioane …
  • Nu am prospectat nici măcar un străin și nu am prezentat oportunitatea noastră nici unui membru al familiei în ultimul an.

Concentrându-ne pe rezolvarea problemelor și pe a adăuga valoare industriei, atragem la propriu 20-40 de networkeri pe zi în lista noastră de emailuri.

Generăm 4 – 5 clienți pe zi…

Și din aceștia, aproximativ 5-8, în fiecare lună, se decid că vor să își construiască serios afacerile cu ajutorul nostru.

Modelul pentru toată această strategie, l-am detaliat în Bootcamp-ul nostru GRATUIT de 7 zile „Recrutează ca un NINJA cu ajutorul internetului”, în care vei învăța arta marketingului prin atracție, specific nevoilor tale.

Dacă ești ca noi și preferi chiar să FII ACASĂ în timp ce îți construiești afacerea și să o faci astfel încât să generezi prospecți și clienți în timp ce dormi, mănânci sau ești în oraș cu prietenii… atunci îți ești dator/oare să verifici acestă informație.

Char și după toate acestea, tehnicile la care vei fi expus sunt cele pe care noi le folosim în construirea afacerii noastre și care au fost adoptate de cei mai mulți networkeri din industrie cu venituri de 7 cifre.

Poate fi și pentru tine o soluție sau poate vei avea mai mult noroc construind clasic, cu vechile metode. 

Tot ceea ce trebuie să faci este să studiezi ceea ce avem de oferit și să te convingi singur/ă, înregistrându-te gratuit aici.

Dacă ceea ce faci în momentul de față funcționează foarte bine pentru tine, atunci este extraordinar.

Ne bucurăm pentru succesul tău.

Cu suficient efort și devotament, orice poate funcționa!

Dedicați succesului tău antreprenorial,

Traieste Fara Limite

Apreciem feedback-ul tău