CINE SUNTEM NOI

Despre NoiSuntem Ioana & Gabi Bălănescu - doi oameni normali cu doi copii extraordinari și 2 buldogi francezi demențiali. Am pornit în industria de network marketing pentru a ne obține libertatea de timp și pe locul 2, libertatea financiară. Am descoperit o lume incredibilă, nu a fost nimic din ce ne-am așteptat - a fost ceea ce ne-a provocat să ne descoperim adevăratul potențial, să ne înfrângem fricile, neîncrederile și credințele limitative.

A fost prima dată când am conștientizat că viața este mult mai mult decât ceea ce noi credeam.

Am avut succes și am avut eșec, am construit echipe de mii de oameni și am pierdut echipe de mii de oameni, am făcut sute de mii de euro și le-am pierdut, și în toată această călătorie, Divinitatea ne-a pregătit pentru ceea ce avea să devină misiunea noastră - TRĂIEȘTE FĂRĂ LIMITE.

Noi credem că toți oamenii au un potențial extraordinar în ei, suntem cu toții de-a dreptul miraculoși .

Și fiecare dintre noi are un cadou special și unic de oferit acestei lumi - este scopul și misiunea fiecăruia dintre noi.

Iar în momentul în care ne găsim scopul și misiunea și o împărtășim cu lumea întreagă, atunci noi facem o lume mai bună prin contribuția pe care o aducem.

Iar noi credem că NM este cel mai incredibil vehicul, prin care o persoană își poate trăi misiunea și să aducă un impact pozitiv în această lume.

Eșecul este doar oportunitatea de a lua totul de la capăt, de data aceasta, într-un mod mai inteligent
– Henry Ford; 

CE FACEM NOI

Viziunea noastră


Noi, Ioana & Gabi, credem că este un moment cheie în timp pentru industria de network marketing. Iar scopul nostru este ca împreună cu networkerii care rezonează cu misiunea noastră, să redefinim ce înseamnă acestă profesie. 

Aceia dintre noi care am fost impactați în mod pozitiv de această profesie și știm exact ce binecuvântare înseamnă în viețile noastre, avem nevoie să ne unim și împreună să ne facem auziți.
Să ajutăm oamenii să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat network marketing - să devii cea mai bună variantă a ta, să îi ajuți pe alții, să crești doar ajutându-i pe alții să crească.

Însă majoritatea oamenilor nu văd așa network marketing.

Ei cred că network marketing este doar despre a face bani - să conduci mașini frumoase, să mergi în călătorii extravagante și luxoase, să cumperi casa visurilor...
Și nu spunem că aceste lucruri nu sunt drăguțe sau nu sunt importante, însă problema este obsesia pentru ele. Și asta este și ceea ce cauzează o mare problemă pentru industria noastră. Pentru că doar asta este ceea ce vezi astăzi pe Social Media - Prefă-te Până Reușești!

Această atitudine efectiv ne omoară industria. Însă tu și cu noi, știm că NETWORK MARKETING înseamnă cu totul altceva. 

Și anume LIBERTATE!

Libertate Financiară, Libertate de Timp, Libertate Personală și Leadership, o viață din care nu ai nevoie de vacanță pentru că trăiești exact cum vrei zi de zi. 

Și uite ce este interesant: că mulți dintre noi, când ajungem la acea libertate, ne dăm seama că este mai mult de atât. Că există un scop mai mare de atât, și poate și tu simți asta - că este un motiv mai mare pentru care ești pe lumea aceasta.

Și poate că problema, așa cum a fost și în cazul nostru - este că nu știi cum să faci asta.
Și acesta este motivul pentru care am creat TRĂIEȘTE FĂRĂ LIMITE.

Adică o comunitate de profesioniști în network marketing online, care nu doar construiesc afaceri, ci creează o lume mai bună, pentru că ei pun IUBIREA și DORINȚA SINCERĂ DE A AJUTA, ȘI CREȘTEREA LOR PERSONALĂ ÎN CENTRUL AFACERII ȘI VIEȚII LOR. 

Câteodată cele mai mari eșecuri sunt cele mai mari oportunități.

DE CE FACEM CE FACEM

Misiunea noastrăVrem să te ajutăm să construiești o afacere profitabilă care nu doar îți oferă ție LIBERTATEA TOTALĂ și oamenilor din echipele tale, însă te ajută să faci trecerea de la SUCCES la SEMNIFICAȚIE în afacerea și viața ta.

Și dacă rezonezi cu ceea ce am spus până aici și cu misiunea noastră, atunci vrem să știi că suntem aici să te ajutăm.

Am construit acest concept și această companie bazându-ne pe 4 valori importante pentru noi:

IUBIRE
SERVIRE
CREȘTERE
PFLT - Pune Fundul La Treabă

Și asta este ceea ce te va duce să TRĂIEȘTI FĂRĂ LIMITE!

Facem asta prin trainingurile noastre gratuite, prin podcasturile noastre și programele noastre plătite .

Iar scopul nostru cu această comunitate, este ca în următorii 10 ani, să ajutăm mii de oameni, exact ca tine, să obțină libertatea totală în afacerile lor, ceea ce înseamnă că alte sute de mii de vieți vor fi impactate în bine ... și asta este posibil să o facem doar împreună!

Ne dorim ca împreună cu tine să reușim ca mai mulți oameni să aleagă această industrie și să câștige în ea, și astfel să redefinim pentru totdeauna ce înseamnă să fii un profesionist în network marketing.

Dacă ești o persoană pregătită să învețe, ai sistemul potrivit și mentorul potrivit, atunci tu poți avea succes în orice domeniu al vieții tale.

Concluziile asupra succesului, după experienţa TEDx


"Ioana Bălănescu, speaker în cadrul evenimentului TEDxBraşov din această primăvară, în urma experienței sale, a tras câteva concluzii în ceea ce privește succesul personal sau profesional și a ținut să ni le împărtășească.


Auzind prima dată invitația organizatorilor, Ioana nu a fost sigură dacă este persoana potrivită pentru a livra un mesaj care să conteze. A decis totuși să dea curs invitației, ceea ce ne aduce la pasul numărul 1: pentru atingerea reușitei: când ești pus în fața unei provocări, accept-o.

Discursul Ioanei poate fi considerat din toate punctele de vedere un succes: a fost bine primit de public și a lăsat asupra persoanelor o impresie puternică generată de tot ceea ce a reprezentat speech-ul ei (ideile inedite și felul ei original de a le expune). 


Ea consideră că la aceasta au contribuit repetițiile ei zilnice îndrumate de un mentor. Ajungem astfel la pasul 2: fă pași mici în fiecare zi și la pasul 3: găsește-ți un îndrumător.


Cu toate că discursul ei a fost o reușită, Ioana consideră că acesta a fost departe de perfecțiune. Concluzia ei este rezumată în pasul numărul 4: ai încredere în tine, nu trebuie să fii perfect. Este convinsă, așadar, că singura persoană cu care a trebuit să concureze a fost ea însăși, ceea ce ne sfătuiește și pe noi. Nu trebuie să fie o permanentă competiție, nu trebuie să ne comparăm permanent unii cu ceilalți. 


Aspirația supremă ar trebui să fie atingerea celei mai bune versiuni ale propriei persoane. Asfel că, tot ceea ce îți rămâne de făcut atunci când vorbești în fața altora este – pasul 5: să o faci din inimă." 

Stai În Contact Cu Noi

FACEBOOK

Primește motivație zilnică

YOUTUBE

Urmărește trainingurile noastre

INSTAGRAM

Găsește inspirație

Join Our Mailing List

Enter your details below to get instant access to exclusive offers & discounts

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close