Cel mai practic și complet ebook despre cum să generezi un flux nesfârșit de prospecți pe pilot automat,cum să creezi o afacere profitabilă pe termen lung și cum să încasezi bani indiferent dacă prospecții tăi te urmează în afacere sau nu.

Afla Mai Multe

Este un curs de studiat acasă, în timpul tău liber, în care vei învăța pas cu pas și click cu click cum să construiești sisteme automatizate, cum să capturezi datele de contact ale prospecților tăi online, chiar dacă de-abia ai început și/sau ai zero abilități tehnice.

Afla Mai Multe
Este un curs de studiat acasă, în timpul tău liber. În care vei învăța cum să atragi prospectul perfect online cu ajutorul platformei Facebook, cum să transformi prospecții în clienți prin Formula Rapidă De Recrutare Prin Messenger și cum să îți depășești competiția, poziționându-te ca și un expert/ă cu care oricine își dorește să lucreze, indiferent care este experiența ta, care sunt abilitățile tale tehnice și indiferent câți oameni promovează exact același lucru ca și tine.
Afla Mai Multe

Este un curs de studiat acasă, în timpul tău liber, și care include 2 dintre cele mai populare traininguri ale noastre, în care vei învăța cum să atragi prospectul perfect online, cum să transformi prospecții în clienți și cum să îți depășești competiția, poziționându-te ca și un expert/ă cu care oricine își dorește să lucreze, indiferent care este experiența ta, care sunt abilitățile tale și indiferent câți oameni promovează exact același lucru ca și tine.

Afla Mai Multe

Dacă vrei să vinzi mai mult, să recrutezi mai mult, să îți crești conversiile (online sau offline) vei iubi acest curs. Succesul tău de a transforma mai mulți prospecți în clienți și/sau parteneri se rezumă la 3 abilități. Iar în acest training vei învăța cum să îți dezvolți și perfecționezi aceste abilități astfel încât să construiești relații rapid, să elimini obiecțiile și să convertești cât mai mulți prospecți cu ușurință.

Afla Mai Multe

 Descoperă secretul top liderilor, prin care își depășesc competiția și  crează audiențe de sute de mii de oameni, care îi plac și au încredere în ei. Vei descoperi un exemplu dovedit că funcționează, prin care să creezi un brand irezistibil, indiferent de nivelul abilităților și al experienței, prin care să generezi prospecți și să construiești credibilitate, chiar dacă de abia ai început și nu ai niciun rezultat.

Afla Mai Multe

Descoperă în acest training Formula Simplă În 5 Pași, bazată pe filozofia persuasiunii, de mai bine de 2.400 de ani și care este dovedită a transforma prospecții (leadurile) în vânzări și Blueprint-ul în 7 Pași, ca să creezi prezentări automatizate, care convertesc (fără a mai fi necesare conversații 1 la 1).

Afla Mai Multe

În acest training vei învăța click cu click și pas cu pas, cum să creezi webinarii care cu adevărat vând. Îți voi dezvălui exact formula prin care am generat peste 10.000 de prospecți de calitate și peste 50.000 EUR, în doar 6 luni.

Afla Mai Multe

Descoperă cum să îți dublezi veniturile cu o strategie simplă de follow up, care îți ia 15 minute pe zi, și care îți va face prospecții să se bucure de fiecare dată când aud de tine.
Pentru networkeri - De ce email follow up este cea mai bună strategie, care să te ajute să recrutezi 5-10 parteneri pe lună, în fiecare lună.

Afla Mai Multe

Acesta este un curs în detaliu despre cum să îți automatizezi afacerea cu ajutorul boților. Este cel mai ușor și simplu mod de a îți eficientiza afacerea  și a comunica cu potențialii tăi clienți fără să ai nevoie de abilități tehnice.

Afla Mai Multe

Descoperă cum să construiești repede o audiență masivă de prospecți de calitate, chiar dacă momentan nimeni nu știe cine ești

Afla Mai Multe