Recrutează ca un NINJA cu ajutorul internetului

Ești nemulțumit cu rezultatele, pe care le-ai obținut până acum în afacerea ta de network marketing?  

SAU

Acum începi o afacere de network marketing?

Atunci îți recomand să citești cu atenție care sunt cele 5 MINCIUNI, care se spun în toate afacerile de network marketing și care îi debusolează pe 95% dintre cei implicați în astfel de proiecte  ...

În plus vei afla cum să îți construiești un flux constant de prospecți de calitate pregătiți să te urmeze în afacerea ta imediat.

Dacă vrei să ELIMINI DEFINITIV REFUZURILE … să descoperi un sistem simplu prin care să atragi un flux nesfârșit de prospecți de calitate … si în PLUS să fii plătit indiferent dacă se alătură afacerii tale sau NU … atunci îți recomand să studiezi cu atenție tot ce scrie mai jos, ca și cum viața ta ar depinde de acest lucru.

Pentru că adevărul este …

Că succesul afacerii tale de network marketing depinde de această informație.

În următoarele câteva secunde, îți voi dezvălui 5 CELE MAI MARI MINCIUNI DIN INDUSTRIA NOASTRĂ. Minciuni care te fac sau te-au făcut să te blochezi, să te debusolezi și să încasezi un minim financiar, într-o industrie, în care ai putea câștiga o AVERE.

Numele meu este Ioana Bălănescu.

Am pornit în acest domeniu, din dorința de a mă elibera din lumea corporațiilor. Pur și simplu nu mă vedeam lucrând 14 ore pe zi, în fiecare zi, pentru următorii 40 de ani.

În urmă cu 7 ani am descoperit industria network marketing, m-am îndrăgostit de posibilitatea de libertate personală și financiară si am decis să devin un profesionist în acest domeniu.

În mai puțin de un an și jumătate am construit o echipă de aproape 2.000 de oameni și am putut să îmi dau demisia din corporație. Sigur, nu a fost ușor, am construit și am pierdut echipe mari, am încasat și am pierdut sume mari de bani. Am făcut tot ce a fost necesar, ca să îmi ating scopurile…

Când fiica noastră a apărut în viața noastră, am fost nevoită să îmi reprioritizez timpul – am început să caut soluții (pârghii), prin care să îmi construiesc afacerea la același nivel, sau mai performant, însă implicând mai puțin timp.

Așa am descoperit puterea internetului și a marketingului prin atracție, iar de atunci am ajutat zeci de oameni să învețe să recruteze ca un NINJA cu ajutorul internetului, fără să își mai consume timpul prospectând oamenii nepotriviți, fără să mai aibe parte de refuzuri sau să fie nevoiți să sune în piața rece. În sfârșit, și-au recăpătat entuziasmul și au descoperit că poate fi chiar distractiv, să construiești cu succes o afacere de network marketing.

Evident, lucrurile nu au fost roz întotdeauna.

AM VRUT SĂ RENUNȚ DE MAI MULTE ORI LA ACEASTĂ INDUSTRIE

Când am început în 2010 mi s-a spus:

 • să îmi fac o listă de minim 100 de contacte
 • să îi invit pe toți să vadă afacerea
 • să îmi invit prietenii acasă și sponsorul meu să le prezinte oportunitatea
 • să prospectez și să recrutez pe oricine, oricând, oricum
 • să mă întîlnesc cu ei în pauza de prânz și să le desenez cerculețe pe hârtie
 • cu cât vei lua mai multe NU-uri cu atât ești mai aproape de un DA

Am făcut toate aceste lucruri … în mai puțin de 1 an mi-am terminat piața caldă, mi-am pierdut o grămadă, de așa ziși prieteni, nu mai aveam seri, nu mai aveam weekend-uri, munceam de dimineața până seara în corporație și după aceea în continuare, până noaptea târziu pentru afacerea mea de network marketing … căutasem libertatea de timp și de bani și acum nu mai aveam nici timp, nici bani.

Lucrurile erau mult mai rele decât se vedeau din afară ...

Deși vroiam să par că am succes, realitatea era că începusem să fac multe datorii, nu mai aveam timp pentru nimic, mă simțeam extenuată, frustrată și fără cale de ieșire.

Toate refuzurile, întâlnirile prin hoteluri, cafenele, restaurante, orele nesfârșite de condus de colo colo prin oraș, familia care se uita cu milă la mine, prietenii care nu mai vorbeau cu mine pentru că eram implicată în scheme piramidale ... mă secătuiau.

Știi despre ce vorbesc?

Și până la urmă tot ce îmi dorisem de la afacerea mea de network marketing era ...

 • să am mai mult timp
 • să câștig mai mulți bani
 • să îmi achit mai repede creditele la bănci
 • să îmi pot da demisia

Dar de fapt ajunsesem să mă simt fără speranță, total descurajată. Simțeam că nu mai am puterea să mai sun un singur prospect.

Nu mai puteam să dorm noaptea, nu mai aveam niciun pic de energie, stima mea de sine se deteriorase complet, eram aproape depresivă. Eram atât de aproape să renunț ... însă gândul să mă întorc, iar de unde am plecat și să fac aceleași lucruri pentru următorii 40 de ani, să fiu încă o față în mulțimea, care iese dimineața de la metrou și să stau într-o colivie pentru 12-14 ore și să îmi crească un străin copiii, mă înnebunea complet.

Mă simțeam ca într-o barcă, plină de găuri, în care intra apă, mai aveam și o ancoră legată, care nu îmi dădea voie să înaintez ... cumva parcă vedeam insula, undeva acolo în departare, dar eram disperată că nu știam ce și cum să fac să ajung la ea.

Așa că am început să caut în tot internetul, zi de zi și noapte de noapte ... într-un final am găsit mentorii potriviți, care s-au suit cu mine în barcă, m-au ajutat să îmi acopăr "găurile", m-au ajutat să tai sfoara de la ancoră și mi-au arătat direcția spre "insulă".

Din acel moment, în mai puțin de 4 luni, mi-am recâștigat încrederea în cine sunt și ceea ce pot, am recrutat 9 constructori de rețele profesioniști din 7 țări diferite, am înregistrat 36 de clienți și am generat un venit extra de aproape 10.000 de USD, făra să ies din confortul casei mele, fără să dau un telefon, fără să prospectez pe cineva.

Și am realizat cu durere și frustrare că multe din lucrurile, care mi-au fost predate de linia mea sponsorială erau false. Așa că, în continuare voi împartăși cu tine aceste minciuni, mituri care m-au făcut și fac 95% dintre networkeri să se blocheze și să renunțe să își mai construiască afacerea.

NU CITI MAI DEPARTE, DACĂ NU SIMȚI CĂ EȘTI PREGĂTIT/Ă PENTRU ADEVĂR

Bine?! Eu te-am avertizat!

Sunt conștientă că prin ceea ce urmează să îți dezvălui în continuare, voi supăra mulți lideri din lumea network marketing-ului ... dar, acesta este adevărul!!!

MITUL NR 1: "Este un joc al numerelor"

“Este normal să fii refuzat. Cu cât vei vorbi cu mai mulți oameni, cu atât vei recruta mai mulți. Este un joc al numerelor.”

Ai mai auzit asta?

Sunt sigură că da, și probabil că este lucrul care te-a făcut să mergi mai departe, atunci când majoritatea prietenilor, familiei și colegilor te-au refuzat.

Pentru că pâna la urmă, este un joc al numerelor, așa este?

Această propoziție este parțial adevărată, pentru că deși în orice afacere este vorba despre numere, există o posibilitate să îți construiești rețeaua fără să fii refuzat și să te simți jenat.

Imediat îți voi explica cum este posibil acest lucru.

MITUL NR 2:"Ești la distanță de un singur DA să îți explodezi afacerea"

Cred că mulți dintre lideri spun asta, doar ca să confere o speranță falsă că s-ar putea ca următoarea persoană, pe care o sponsorizezi să fie biletul tău câștigător la loto.

Teoretic s-ar putea să fie adevărat.

Practic, am cunoscute multe persoane, care au sponsorizat personal SUTE de oameni în rețeaua lor, dar sunt foarte departe de a își exploda afacerea.

Hai să mergem la următorul mit și îți voi dezvălui imediat, adevăratul motiv pentru care se întâmplă asta și cum poți face să remediezi această situație.

MITUL NR 3:"Majoritatea timpului trebuie să ți-l petreci prospectând"

Probabil că acest mit, te surprinde cel mai mult.

Este o mare pierdere de timp să prospectezi sunând în piața rece, mergând în mall-uri, mergând la întâlniri de networking, ca să colectezi cărți de vizită, adunând sau împărțind fluturași pe stradă ... având în vedere puterea și pârghia, pe care ne-o oferă internetul și platformele de socializare.

Serios, gândește-te puțin ... Dacă tu îți consumi tot timpul și energia conducând prin oraș, ca să mergi în locuri publice să cunoști oameni noi, practic tu nu mai ai timp să îți construiești afacerea.

Așa cum spune și Michael Gerber, în cartea lui - "Mitul Întreprinzătorului": "Lucrează la afacerea ta, nu în afacerea ta".

Și eu, ca majoritatea networkerilor, nu doar că lucram în afacerea mea, dar nici măcar nu făceam bani din ea.

Îți voi arăta imediat care sunt activitățile profitabile, care îți vor exploda afacerea, fără ca măcar să prospectezi o singură persoană într-un loc public sau online.

MITUL NR 4:"Recrutarea este cheia succesului în network marketing"

Înainte să arunci cu pietre în mine, ascultă-mă puțin.

Recrutatul este o parte esențială pentru succesul tău în network marketing, dar nu este cheia.

Este ca și cum ai spune, că cheia succesului în afacerea McDonald's este vânzarea de francize.

Și nu este adevărat.

Fii atent/ă în continuare, pentru că s-ar putea să fie unul dintre cele mai IMPORTANTE lucruri, pe care ți le dezvălui.

MITUL NR 5:"Nu reinventa roata"

Fă exact ce au făcut liderii, care deja au succes în această afacere, nu reinventa roata.

Problema cu această gândire este următoarea: majoritatea sfaturilor, care se dau astăzi în network marketing, vin din experiențele, pe care liderii le-au trăit construindu-și afacerile, în anii '90-2000.

SĂ FIM SERIOȘI!!!

Suntem în secolul 21, iar toate metodele *de încercare și eroare* folosite la acea vreme, sunt demult depășite.

Cu ceea ce noi avem astăzi la dispoziție, mi se pare o adevărată NEBUNIE să continui să folosești metodele de acum  20-30 de ani.

Este ca și cum ai vrea să traversezi Atlanticul, cu barca cu vâsle, în loc să folosești avionul.

Din punctul meu de vedere, este OFICIAL ...

Metodele tradiționale de construcție ale unei rețele sunt moarte!

INTERNETUL este REGELE!

Problema este că toate aceste metode învechite de prospectare, recrutare, gândire, nu mai funcționează.

Internetul a schimbat totul.

Dacă în urmă cu 30 de ani, erai nevoit sa conduci 400 de km, ca să poți fi în contact cu rețeaua ta din alt oraș, acum trebuie doar să ai o conexiune la internet și poți comunica sau susține orice întâlnire cu doar un click.

Astăzi introduci numele companiei pe un motor de căutare și afli tot ce vrei și ce nu vrei.

Lucrurile s-au schimbat.

Și cu toate acestea mulți dintre lideri, refuză să se adapteze, ba mai mult le spun celor noi veniți în afacere, să stea departe de internet, nu funcționează, nu este duplicabil.

Și pe bună dreptate ...

De ce să vrea să expună adevărul?

Ar însemna, să recunoască, că nu este nevoie "să lustruiești trotuarul" toată ziua și că poți lăsa un sistem automatizat să facă toată munca grea pentru tine.

Sistem, pe care ei oricum, nu știu cum să îl pună la cap sau să îl folosească.

Acest sistem automatizat, te ajută:

 • să generezi prospecți, fără să suni în piața rece sau să mai primești vreun refuz
 • să atragi prospecți cu adevărat motivați și interesați de ceea ce tu ai de oferit
 • să recrutezi și să faci vânzări, fără ca măcar să vorbești cu ei înainte, de a completa formularul de sponsorizare (am generat peste 30.000 de USD, în felul acesta, în primul meu an de lucrat cu această strategie)

Scurtează și eficientizează procesul

Salvează-ți săptămâni, luni, ani de frustrare și lipsă de rezultate ... și construiește-ți o afacere de succes în network marketing, generând venituri imediat.

Cum?

Folosind   ...

Marketing-ul prin atracție

Acesta a fost conceptul, pe care l-am descoperit și l-am învățat de la mentorii mei online.

Concept, care m-a ajutat să îmi recâștig stima de sine, să îmi acopăr toate datoriile și care mi-a deschis ușa spre o nouă lume a succesului.

 • Fără să mai dau un telefon în piața rece sau să mai îmi petrec serile prin hoteluri, restaurante, cafenele
 • Fără să mai fiu nevoită vreodată să intru în vorbă cu un străin, ca să îl recrutez în afacerea mea
 • Și în sfârșit fără să mai fiu nevoită să îmi abordez familia și "prietenii"
 • Am început să generez sute de prospecți de calitate lunar, doar cu câteva click-uri
 • Am început să recrutez lideri în afacerea mea, fără ca măcar să încerc să le vând ceva
 • Am generat peste 30.000 de USD pasiv, doar folosind internetul ca să atrag noi prospecți

Prospecții te vor plăti ca să le arăți oportunitatea ta

Cum sună asta pentru tine?

În sfârșit fără refuzuri, frustrare și jenă.

Vei intra în contact doar cu oameni de calitate, care știu exact ce caută și ce vor, fără să mai auzi, obiecții de genul "este o schemă piramidală".

Și partea cea mai bună este că tot procesul de prospectare și selecție este făcut 100% pe pilot automat.

Aceasta este puterea marketing-ului prin atracție și este exact ceea ce vei învăța pas cu pas în:

Recrutează ca un NINJA cu ajutorul internetului

"Cel mai practic și complet ebook despre cum să generezi un flux nesfârșit de prospecți pe pilot automat"

Ce vei învăța în acest ebook:

 • Cum să creezi un flux nesfârșit de prospecți de calitate, dornici să îți cumpere produsele sau să se alăture afacerii tale
 • Cum să creezi o afacere profitabilă pe termen lung
 • Cum să încasezi bani indiferent dacă prospecții tăi te urmează în afacere sau nu
 • Cum să creezi sisteme de marketing automatizate care vând și recrutează fără implicarea ta
 • Cum să devii un lider, pe care oamenii îl respectă și îl urmează
 • Cum să vinzi orice. Odată ce vei înțelege acest concept vei fi capabil/ă să promovezi cu succes orice fel de produs sau oportunitate.
 • Cum să faci mii de prospecți să te placă, să aibe încredere în tine și să vrea să lucreze cu tine
 • Cum să adaugi alte surse de venit afacerii tale existente de network marketing
 • Și mult, mult mai multe ...

Ofertă Limitată În Timp - 50% Discount ...

Ofertă Specială 54 RON 27 RON!

Vreau Acces Acum

100% PLATĂ SECURIZATĂ

Ce spun alți cititori despre ebook:

100% Garanție - Banii Înapoi

Suntem siguri că vei fi impresionat/ă de informația valoroasă, pe care o vei primi în acest ebook, încât îți oferim 100% GARANȚIE PE CALITATE - dacă nu ești mulțumit/ă de valoarea primită în ebook și consideri că nu te poate ajuta în niciun fel în afacerea ta, atunci ai 30 de zile din momentul achiziției, să ne ceri banii înapoi, scriindu-ne pe adresa: suport@traiestefaralimite.com. Îți vom da banii înapoi, fără nicio întrebare. Deci nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat.


Apasă butonul de mai jos și accesează imediat ebook-ul

Ofertă Specială 54 RON 27 RON!

Vreau Acces Acum

100% PLATĂ SECURIZATĂ

Apreciem feedback-ul tău