Cum Să Fii Profitabil Pe Social Media

Ce vei învăța în acest webinar...

  • În acest webinar îți vom arăta CARE sunt pașii pe care îi ai de făcut zi de zi, astfel încât să elimini copleșirea și să ai un plan care cu adevărat să te ajute să obții rezultatele.
  • Planul nu este mai mult conținut, mai multe platforme, mai mult timp implicat, ci sistemul prin care să ai claritate și să te focalizezi doar pe lucrurile importante.
  • Și mult, mult mai mult de atât...
Alexandra

Simt nevoia sa impartasesc cu voi ceva foarte emotionant si inaltator pentru mine!

Acum cateva luni am avut o fata in echipa care, desi se descurca bine, a renuntat dupa 2 luni, iar astazi, mi-a scris, zicandu-mi ca vrea sa reintre in afacere!

Multumesc pentru tot, Ioana Balanescu

 

 

 

Catalin

Ioana Balanescu, mulțumesc pentru video din ziua 7. Are toată legătura cu ceea ce vrem să facem noi aici. Pe măsură ce se pun piesele în puzzle, îmi place tot mai mult încotro mergem. Mai tot timpul m-am găsit prins între a fi la vânătoare și a le lăsa prospecțiilor spațiu. Vânătorul câștigă în cele din urmă.

Fix în această perioadă citesc Letting go a lui David R. Hawkins.  fi întâmplător?

Mă simt pregătit să renunț la vânător, care este vocea fricii, pentru a îi lăsa locul lui Cătălin, care este vocea iubirii. Deci, mulțumesc!

Andra

Buna, tuturor! Mi-am spus că dacă tot suntem îndrumați să postăm pe pagina personală, să-mi fac curaj să vă împărtășesc rezultatele mele după numai 3 zile. Ei bine, eu nu postez de 3 ani. Nici măcar likeuri nu am dat, dar nici nu mi-am închis contul de Facebook. Nu m-am îndoit niciodată de ceea ce învățăm de la voi, oameni buni, dar nu mă așteptam ca în 3 zile de postări să am atâția prieteni noi, atâtea comentarii și atâtea conversații. Deci, pentru toți care au pornit pe acest drum și încă mai au temeri, lucrați în continuare căci rezultatele vin.  Vă mulțumim!

Marilena

Astăzi în ziua 3 am avut foarte multe comentarii, chiar și de la persoane care nu mă așteptam!

Mă bucur că am luat cea mai bună decizie, aceea de a face parte din această școală! Mulțumesc, mulțumesc!

Și apropo am avut și o Conversație cu o persoană!

 

 

Alina

Sunt în ziua 5 de când am început și pot să vă spun că vin cererile de prietenie pe bandă rulantă, comentarii și reacții de la persoane pe care nu le-am mai văzut de mult, chiar de loc. La postarea de dezvăluire curg comentariile, 3 noi parteneri și nici nu am apucat să răspund la toți, decât să reacționez. Oamenii au nevoie să îi bagi în seamă, am pornit o colaborare de la comentariul unui story. Cu pași mici și siguri ajungem la succes. Cu răbdarea necesară rezultatele nu vor înceta să apară. Recomand cu mare drag această școala. Vă mulțumesc nespus pentru ceea ce faceți. Sunteți minunați.

Descoperă 3 Abilități Cheie Ca Să Vinzi/Recrutezi Mai Mult În Afacerea Ta...

Ce vei învăța în acest webinar...

  • Secretele De Finalizare Ale Unei Vânzări, pe care niciun trainer nu le spune.
  • Succesul tău de a transforma mai mulți prospecți în clienți și/sau parteneri se rezumă la 3 abilități. Iar în acest training vei învăța cum să îți dezvolți și perfecționezi aceste abilități, astfel încât să construiești relații rapid, să elimini obiecțiile și să convertești cât mai mulți prospecți cu ușurință.
  • Cum să te reprogramezi mental, astfel încât să poți vinde mai mult.
Diana

Este ce asteptam demult si a venit la momentul potrivit. Cand am inceput cursul, mi-am spus că voi lua notițe, ca voi scrie ce este mai important si… m-am trezit la final cu o agendă plină! La fiecare frază găseam ceva interesant, un WOW sau un AHA! Tratarea obiecțiilor este „cireașa de pe tort”. Am căutat, în zadar, mult timp, așa ceva: cum să înțeleg și cum să răspund la obiecțiile, chiar nerostite, ale celui cu care vorbesc. Imi place foarte mult abordarea! Nu este doar teorie în curs, ci exemple concrete de conversații cu prospectul: ce spune el, ce vrea, de fapt, să spună și cum este bine să răspunzi astfel încât să afli adevărata lui obiecție pe care tu o ai de tratat. Super!!!

Adrian

Ca şi celelalte cursuri oferite de echipa Traieşte Fără Limite mi-au adus claritate în ceea ce făceam. Fiecare material parcurs este unic în felul său, având o componenta tehnica cu exemple concrete şi o componentă psihologică foarte bine detaliată. Modul original prin care am învatat să mă promovez în urma acestor cursuri este esenţial. A fi tu însuţi nu este doar un slogan publicitar ci un mod de a trăi şi de a percepe viaţa, cu atât mai mult în promovarea online. Acest curs este un exemplu grăitor prin care am învăţat cum să construiesc relaţii pe termen lung cu clienţii şi nu numai. Mulţumesc !!!

 

Dana

Acest curs mi a raspuns la multe intrebari. Este foarte logic si usor de inteles. Dupa parcurgerea lui sunt mult mai increzatoare in mine si mai ales in faptul ca, daca altii au putut, si eu pot!

 

Multumesc Ioana Balanescu!❤❤ 

Este un curs de exceptie. Nu inveti doar tehnic, ci si pe parte de dezvoltare personala. RECOMAND din toata inima!✌?✌?✌?✌?

 

 

 

Tatiana

Sunt network-marketer de mai bine de 15 ani. Pentru majoritatea oamenilor din această industrie sunt constante anumite frici: frica de refuzuri, frica de a aborda oamenii și a pune în fața lor oferta, că nu va găsi clienți, că nu poate să ”convingă” prospecții să cumpere, cum să încheie mai mute vânzări și să construiască o rețea mare de parteneri. Prin toate aceste stări, și chiar mai multe, am trecut și eu în toți acești ani.

Cursul Ioanei Balanescu Closing Mastery Blueprint mi-a dat răspuns la multele întrebări și mi-a diseminat fricile mele. Este un instrument exceptional de a învăța abilități absolut necesare unui network-marketer, și a le aplica astfel, ca să poți transforma fricile în SUCCES.

Iar Scriptul de vânzare este chiar fenomenal. De când am început să-l folosesc în conversațiile 1:1, practic 1 din 2 prospecți devine Client, ceea ce este WOW! 

Acest Curs m-a ajutat să înscriu în echipa mea lunar 10-12 noi clienți și parteneri, ceea ce în offline nu am obținut niciodată!

Recomand cu toată încrederea Cursul Clossing Mastery Blueprint și pe Ioana Balanescu, ca cel mai bun Mentor. Și nu doar în marketing online, ci și în Mindset, Relaționare, Dezvoltare personală. 

Mulțumesc, Ioana, ești Un OM Special în viața mea!˝

5 Pași Simpli Să Avansezi În Nivelul De Carieră În 30 De Zile

Ce vei învăța în acest webinar...

  • Cum să te focalizezi pe lucrurile CORECTE care te duc acolo unde vrei MAI REPEDE;
  • Cum Să ÎNCETEZI să îți mai consumi timpul cu lucrurile neimportante;
  • Și crucial, cum să îți controlezi MINTEA ca să poți continua și progresa în direcția împlinirii visurilor tale - chiar și atunci când simți că nimic nu funcționează pentru tine!
  • Și mult, mult mai mult de atât …

Join Our Mailing List

Enter your details below to get instant access to exclusive offers & discounts

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close